Sjuuteeanjd meest duurzame restaurant
Boerderijrestaurant Aan Sjuuteeänjd in Schinnen is uitgeroepen tot meest duurzame restaurant 2017. De prijs werd onlangs bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Gault&Millau Awards 2017.
Aan Sjuuteeanjd in Schinnen sleept regelmatig een prijs in de wacht. Begin vorig jaar ontving het restaurant het EKO-keurmerk, vanwege het gebruik van biologische producten waar geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd.
De Gault&Millau Awards is een jaarlijks terugkerend evenement ter gelegenheid van de verschijning van de nieuwe editie van de Gault&Millau Restaurant- en Hotelgids. Dit jaar was de bijeenkomst voor het eerst in de Jaarbeurs in Utrecht, tijdens de vakbeurs Gastronomie Fine Food Professional.
Talentvol Chef van het Jaar werd Bas van Kranen van De Leuf uit Ubachsberg. Hij eindigde op een gedeelde plaats met Jonathan Zandbergen van Merle uit Schoorl.
Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.
-----
Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: 06-11 31 96 64.