Nieuwe prinsen bij MCV De Zeemplekkesj

foto © ZO-NWS | MCV De Zeemplekkesj
Gepubliceerd op 24/11/2022 om 10:39
Laatst bewerkt op 24/11/2022 om 10:48

Selim en Nicole Lasoe zijn het nieuwe prinsenpaar van MCV De Zeemplekkesj in Merkelbeek. Silas Reijnders en Abby Rietrae vormen het nieuwe jeugdprinsenpaar.

Selim I werd onlangs uitgeroepen tijdens een bonte avond in De Henkhof in Merkelbeek. Hij regeert komend seizoen over Merkelbeek met zijn prinses Nicole. Selim is geen onbekende voor het plaatselijke carnaval want hij is bestuurslid van De Zeemplekkesj.

Tijdens een bonte middag voor de jongere inwoners van Merkelbeek kwamen prins Silas I en prinses Abby I als eerste jeugdprinsenpaar van JCV de Schneuzele naar voren. Dat gebeurde tijdens een show naar voorbeeld van het populaire tv-programma The Masked Singer.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties