Nieuwe prestatieafspraken met Vanhier Wonen

foto: Gemeente Voerendaal
Gepubliceerd op 26/12/2022 om 17:51
Laatst bewerkt op 26/12/2022 om 18:12

Gemeente Voerendaal, Huurdersbelangenvereniging Voerendaal en Vanhier Wonen hebben nieuwe prestatieafspraken gemaakt. Het gaat dan over afspraken over betaalbaar en duurzaam wonen en de huisvesting van bewonersgroepen die extra zorg of aandacht nodig hebben. 

Wethouder Coenen, de heer Eussen van de Huurdersbelangenvereniging Voerendaal en de heer Ravestein van Vanhier Wonen zetten onlangs hun handtekeningen onder het document. 

Prestatieafspraken worden jaarlijks gemaakt. Niet alleen lokaal, maar ook regionaal. 
Binnen de gemeente Voerendaal worden telkens aan het einde van het jaar afspraken gemaakt tussen de gemeenten, woningcorporaties en huurdersbelangenverenigingen over ieders bijdrage aan de volkshuisvestelijke opgave in de gemeente.
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties