Nieuwe doelman Koen Bucker meteen onder lat Roda in Den Haag

Foto: Roda JC
Gepubliceerd op 16/08/2023 om 14:11
Laatst bewerkt op 16/08/2023 om 14:52

De door Roda JC deze week van Heracles overgenomen keeper Koen Bucker (27) staat vrijdag bij ADO Den Haag meteen in de basis van de Kerkraadse club. Dat bevestigt manager voetbalzaken Robbie Servais woensdag tegenover ZO-NWS. 

Rody de Boer is hierdoor zijn basisplaats - in ieder geval voorlopig - kwijt. Het is nog onduidelijk of hij wil gaan vertrekken bij de Kerkradenaren. Bucker trainde dinsdag en woensdag al mee met de selectie van trainer Bas Sibum. Hierin liet de sluitpost zien goed mee te kunnen voetballen, onder andere bij spelhervattingen tijdens grote partijen. 

Ook de van Belgisch landskampioen FC Antwerp gehuurde linksback Laurit Krasniqi trainde mee. De sinds het begin van de voorbereiding, na een zware overtreding in het oefenduel met Groene Ster, geblesseerde aanvaller Leroy Been is inmiddels op de weg terug.

"Hij gaat weer aansluiten bij de selectie de komende tijd", aldus Servais. 

Vermoedelijke opstelling Roda JC: Bucker, Bijleveld, Didden, Koglin, Reith, Kongolo, Spieringhs,  Ould-Chikh, Zauner, Schmid, Van der Heide. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties