Nieuwe carnavalsprinsen in Schinveld

foto: CV Sjilvend Alaaf
Gepubliceerd op 20/11/2022 om 17:54
Laatst bewerkt op 20/11/2022 om 18:05

CV Sjilvend Alaaf en Jeugdcarnavalsvereniging De Prengelkes hebben nieuwe prinsen geproclameerd. Dat gebeurde zaterdagmiddag en -avond in FaSiLa in Schinveld.

Tijdens een show van de oud prinsen met de titel 'De Dummer how 't ummer' kwam Glenn Peters (27) tevoorschijn als nieuwe prins. Hij regeert komend seizoen over Sjilvend Alaaf als Glenn I. Hij is ook lid van mei-vereniging De Jonkheid en jager en secretaris van de wildbeheereenheid.

Bij JCV de Prengelkes werd Rowdy Dohmen (15) uitgeroepen. Rowdy I zit in het 4e jaar Havo van het Bernardinuscollege in Heerlen. Zijn hobby’s zijn slagwerk bij Fanfare Sint Lambertus en vechtsport Taekwondo. Zijn vader was de eerste jeugdprins van de Prengelkes, zijn opa van de Zandhaze en zijn oma van de Uule.

CV Sjilvend Alaaf en JCV de Prengelkes houden hun receptie op zaterdag 14 januari in Cultureel centrum FaSiLa in Schinveld.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties