Nieuwe AD Roda: "Ik ben een teamspeler en dat zal ik hier ook zijn"

Foto: (c) ZO-NWS
Gepubliceerd op 6/10/2021 om 15:59
Laatst bewerkt op 10/10/2021 om 09:04

Roda JC heeft, zoals ZO-NWS eerder al berichtte, Jordens Peters woensdagmiddag als nieuwe algemeen directeur gepresenteerd en hoofdtrainer Jurgen Streppel heeft een nieuw contract getekend dat hem tot medio 2024 aan de Kerkraadse club bindt. 

Peters zal vanaf 25 oktober aan de slag gaan als algemeen directeur bij de Kerkraadse club. "Hij is een jonge kerel met een eigen visie", aldus Joop Janssen, voorzitter van de raad van commissarissen tijdens de presentatie. 

De nieuwbakken clubbaas zelf, die vorig seizoen nog actief was als speler voor Willem II, volgde in de afgelopen jaren studies om te kunnen voldoen aan de eisen voor zijn nieuwe functie in het Parkstads Limburg Stadion. "Gesprekken met Roda waren meteen positief, probeer ook maar eens 'nee' te zeggen tegen zo een grote club. Ik zou geen krabbel onder mijn contract hebben gezet als ik zou twijfelen of ik dit aan zou kunnen." 

Een elftal met voornamelijk reservespelers van Roda JC speelde overigens voor de bovengenoemde presentatie woensdagmiddag achter sloten deuren tegen een team van het Duitse Schalke 04. De Kerkradenaren wonnen op het terrein van RKTSV met 4-2 van de club die uitkomt in de Tweede Bundesliga. Voor Roda scoorden Vijgen (twee keer), Jubitana en Cijntje. Emmers miste nog een strafschop. 

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties