Nieuw logo GaiaZOO markeert volgende fase dierentuin

foto: GaiaZOO
Gepubliceerd op 7/12/2022 om 09:35
Laatst bewerkt op 7/12/2022 om 09:39

De Kerkraadse dierentuin GaiaZOO heeft het logo voor de komende jaren in een nieuw jasje gestoken. 

"Sinds de opening van de ZOO in 2005, is GaiaZOO voortdurend in ontwikkeling. Jaarlijks wordt er in de dierentuin geïnvesteerd en de diercollectie breidt zich uit. Talloze awards en ruim 7 miljoen bezoekers laten zien dat bezoekers dit weten te waarderen. Gaia is vernoemd naar de (moeder) aarde", legt GaiaZOO uit.

"Niet alleen de dierentuin groeit, maar ook het besef dat GaiaZOO een grote verantwoordelijkheid heeft om goed voor onze aarde te zorgen. Daarom is het tijd voor een nieuwe uitstraling en een nieuw logo waarin als het ware onze vingerafdruk op de aarde wordt getoond. Mensen worden hiermee geattendeerd op onze unieke planeet, maar vooral ook op de kwetsbaarheid daarvan."

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties