Niels Knooren jeugdprins bij JCV de Appelkitsjkes

foto: JCV De Appelkitsjkes
Gepubliceerd op 7/01/2024 om 11:50
Laatst bewerkt op 7/01/2024 om 11:56

Niels Knooren is de nieuwe jeugdprins van JCV de Appelkitsjkes. De 13-jarige leerling van het Dacapo college in Sittard werd zaterdagmiddag uitgeroepen tijdens een bonte middag in het ontmoetingscentrum in Jabeek.

In zijn vrije tijd is hij actief als slagwerker bij de Fanfare Jabeek-Doenrade. Daarnaast is hij lid van voetbalvereniging Woander Forest uit Merkelbeek waar hij speelt in het team JO 14 als spits. Als hij daarnaast nog vrije tijd over heeft trekt hij zich graag terug in zijn teenage cave, die voorzien is van nodige DJ attributen. Dan laat hij het ouderlijk huis meetrillen op de beats van de nummers die hij dan draait. Ook speelt hij graag op zijn Playstation.

Niels is een echte feestvierder en gaat zeker de tent op de kop zetten tijdens dit carnavalsseizoen. Hij wil iedereen dan ook uitnodigen om deel te nemen aan de eerste carnavalsoptocht van Limburg op 20 januari in Jabeek.

foto: JCV De Appelkitsjkes

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties