New Generation uit Merkelbeek presenteert theatershow Colors!

foto: New Generation
Gepubliceerd op 16/05/2023 om 11:42
Laatst bewerkt op 17/05/2023 om 08:07

New Generation uit Merkelbeek, met begeleiding van haar eigen combo, presenteert haar zesde theatershow: Colors! Dit keer staat alles in het teken van kleuren en natuurlijk muziek.

Zowel swingende muziek, popmuziek, als luisterliedjes zullen de revue passeren. Speciale gast Peggy Alofs van Goud-verteltheater is bereid gevonden om de liederen door een mooi verhaal met elkaar te verbinden. Tevens zullen er kunstwerken en foto's, gemaakt door basisschoolleerlingen vanuit  het project Rijke schooldag van de basisscholen Schinveld en Bingelrade, worden verweven in het geheel.

Er zijn twee voorstellingen in het Cultuurhuis Heerlen, aan de Sittarderweg 145. Zaterdag 24 juni om 19.00 uur en  zondag 25 juni om 15.00 uur.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties