Negen jaar cel geëist in hoger beroep zaak baby Fabian

Gepubliceerd op 3/07/2023 om 19:08
Laatst bewerkt op 3/07/2023 om 19:33

Oppasouder Robin van O. moet als het aan het Openbaar Ministerie ligt negen jaar achter de tralies. Hij zou ernstig letsel hebben toegebracht bij baby Fabian in Brunssum in 2017, waardoor het jongetje kwam te overlijden.

Het hoger beroep diende maandag. De verdachte oppasvader was eerder door de rechtbank Limburg vrijgesproken, evenals zijn vriendin.

Uit onderzoek is gebleken dat het letsel bij de baby in de woning van Robin van O. moet zijn ontstaan toen de verdachte man bij het kind was. Bij het gerechtshof in Den Bosch werd nog maar eens geprobeerd om te achterhalen wat er nou precies gebeurd is met Fabian. Echte duidelijkheid kwam hierover echter niet. Het hof doet binnen een maand uitspraak. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties