Nederlaag voor Fortuna thuis tegen NEC

Gepubliceerd op 1/09/2024 om 08:46
Laatst bewerkt op 1/09/2024 om 08:56

Fortuna heeft, na een prima start van de competitie, de eerste nederlaag te pakken. In eigen stadion werd met 0-3 verloren van NEC.

Fortuna had nauwelijks iets in te brengen tegen de gasten uit Nijmegen. Vooral NEC was aan de bal en de ploeg van trainer Buijs leek dat te accepteren. Na een half uur kwam NEC op voorsprong. Vlak voor rust verdween de bal nogmaals in de netten bij Fortuna-keeper Mattijs Branderhorst.

Na rust stond er een sterker Fortuna op het veld, dat leverde meer kansen op maar geen doelpunten. Het was oud Roda-speler Sami Ouaissa die de eindstand op het scorebord zette. Het was voor de speler uit Brunssum tevens eerste doelpunt in de Eredivisie.