Willem 2 Roda JC
foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 7/01/2023 om 09:52
Laatst bewerkt op 7/01/2023 om 10:46

Roda JC beleefde met de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar een slechte start. Bij Willem II in Tilburg werd met 1-0 verloren.

Roda speelde een slechte wedstrijd. Al in de tweede minuut kwam de ploeg op achterstand en kon dat niet meer ombuigen. Teun Bijleveld probeerde het in de eerste helft nog vanaf de 20 meter, maar de bal ging naast. Doelman Moritz Nicolas wist een paar keer te voorkomen dat Roda nog verder op achterstand kwam. Ook wissels in het laatste kwartier brachten niet de broodnodige verandering.

Met 90 minuten lang nauwelijks een schot op het doel van de tegenstander vertrok Roda zonder punten uit Tilburg. Roda staat negende met 24 punten.