NEC wil Roda JC'er Ouaissa, Krasniqi blijft in Kerkrade

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 31/01/2024 om 21:25
Laatst bewerkt op 31/01/2024 om 21:41

Roda JC is in onderhandeling met NEC over een overgang van aanvaller Sami Ouaissa. De gesprekken hierover zijn gaande, bevestigt manager voetbalzaken Robbie Servais woensdagavond tegenover ZO-NWS.

Het eerste bod van de Nijmeegse eredivisionist, enkele weken geleden, werd door Roda direct van de hand gewezen. Toch zijn de gesprekken nu weer aan de gang. Roda wil alleen maar aan een transfer meewerken als daar een goed bod tegenover staat. Ouaissa heeft bij Roda nog een contract tot 2025, met een cluboptie voor één extra jaar.

Roda JC-verdediger Laurit Krasniqi (22), gehuurd van Belgisch kampioen FC Antwerp, blijft dit seizoen volgens technische baas Servais gewoon in Kerkrade. Hij hoopte op een andere club om daar meer speeltijd te krijgen, maar daar is niks uitgekomen. "Zijn zaakwaarnemer heeft mij echter laten weten dat Laurit bij ons blijft", aldus Servais.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties