Najaarskermis van start in Brunssum

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 1/10/2022 om 09:54
Laatst bewerkt op 3/10/2022 om 09:07

In Brunssum is vrijdag de najaarskermis van start gegaan op het Koutenveld. Scoutingband St. Vincentius opende de kermis met een muzikale rondgang.

De najaarskermis in Brunssum duurt nog tot en met dinsdag 22.00 uur. Die dag is er van 16.00 tot 18.00 uur weer een zogeheten prikkelvrije kermis. Dan wordt de muziek zachter gezet, gaat de knipperende verlichting uit en gaat de snelheid van de attracties naar beneden. Zo kunnen ook mensen die bij normaal gebruik te zeer geprikkeld worden toch gebruik maken van de attracties.

Vanwege de kermis zijn enkele straten rondom het Koutenveld afgesloten. De gemeente laat weten handhavend op te treden tegen mensen die met hun fiets of brommer op het kermisterrein rijden. Deze voertuigen dienen in de gratis fietsenstalling geparkeerd te worden.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties