Naam Roda-trainer Jurgen Streppel zingt nadrukkelijk rond bij Helmond Sport

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 14/12/2022 om 13:23
Laatst bewerkt op 14/12/2022 om 13:54

De naam van Roda JC-trainer Jurgen Streppel zingt nadrukkelijk rond bij zijn oude liefde Helmond Sport om daar in een technische functie aan de slag te gaan. Er zou in de afgelopen tijd al een gesprek tussen beide partijen hebben plaatsgevonden, vertellen bronnen rondom de Brabantse club aan ZO-NWS.

De 53-jarige Jurgen Streppel, die nog een doorlopend contract heeft tot medio 2024 in het Parkstad Limburg Stadion, heeft intern bij Roda nooit een geheim ervan gemaakt nog een keer te willen terugkeren naar de club waar hij in het verleden jarenlang voetbalde. Daarna was hij bij de Helmondenaren achtereenvolgens actief als jeugd- assistent- en hoofdtrainer. Het ambitieuze Helmond Sport ontsloeg in oktober dit jaar hoofdtrainer Sven Swinnen.

Brabander Streppel zou nu bij zijn voormalige club nadrukkelijk in beeld zijn om een technische functie te gaan bekleden. De vijftiger is op dit moment hoofdtrainer en technische baas bij Roda JC. De Kerkraadse club bivakkeert op de negende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Louis Coolen, in het verleden werkzaam bij Roda JC en huidig technisch manager bij de Helmondenaren, was woensdag - net zoals Streppel zelf - niet bereikbaar voor commentaar.  
 

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties