Na corona weer normaal Zomerfestival Voerendaal

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 29/04/2022 om 09:37
Laatst bewerkt op 29/04/2022 om 15:48

Ook dit jaar vindt in Voerendaal het Zomerfestival plaats. Tijdens de inmiddels zevende editie kunnen bezoekers de gemeente komen proeven, luisteren, zien en voelen. 

Een drive-in bioscoop zit er dit jaar niet in. In plaats daarvan is er een buitenbios waar bezoekers op een dekentje van de zomerse Franse film La fabuleux destin d'Amelie Poulain kunnen genieten. Daarnaast is er zoals gewoonlijk de lezing van Jo Ortmans en kunnen bezoekers de oude ambachten in Weustenrade komen bewonderen. 

Vorig jaar moest het zomerfestival door corona nog in een andere vorm plaatsvinden. De zesde editie werd ondanks de maatregelen toch als succes gezien. Verspreid over tien dagen bezochten toen zo'n 4.000 mensen het festival. 

Op www.zomerfestivalvoerendaal.nl is de rest van het programma te lezen en kunnen ook tickets besteld worden. Het festival start op 3 juni en eindigt op 12 juni bij Kasteel Puth. 

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties