Mogelijke schietpartij Schinveld: geen kogelhulzen en aangifte

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 2/12/2020 om 12:12
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:02

De politie heeft in het onderzoek naar een mogelijke schietpartij aan de Emmastraat in Schinveld van vorige week vrijdag, geen kogelhulzen gevonden. Bovendien is er door niemand aangifte gedaan. Dat laat politiewoordvoerster Nathaly Vermeulen desgevraagd weten aan ZO-NWS. 

Vrijdagavond kwam er een melding binnen bij de politie dat er mogelijk geschoten was op de Emmastraat in Schinveld. Er zou toen eventueel gebruik zijn gemaakt van een taser, pepperspray en een vuurwapen. In verband met het voorval was de politie op zoek naar twee scooters met daarop in totaal vier personen. 

Ook werd gezocht naar een witte auto van een jonge Duitser. “Het onderzoek ligt op dit moment stil omdat er geen kogelhulzen zijn gevonden en er geen aangifte is gedaan”, aldus politiewoordvoerster Nathaly Vermeulen. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties