MMA-vechter Jarno Errens uit Hulsberg verliest wedstrijd

Gepubliceerd op 27/08/2023 om 09:16
Laatst bewerkt op 27/08/2023 om 11:04

MMA-vechter Jarno Errens (28) uit Hulsberg heeft in Singapore zijn meerdere moeten erkennen in de Zuid-Koreaan Seungwoo Choi.

Aanvankelijk leek het er op dat Errens de betere speler was, maar de Zuid-Koreaan kwam sterk terug en werkte de vechter uit Hulsberg tegen de grond.

Voor zijn opponent lag er veel aan gelegen dit duel te winnen, want het was zijn laatste kans om het contract bij de UFC te behouden. Errens, die tot nu toe nog geen enkele wedstrijd heeft gewonnen, krijgt nog twee kansen om zich te bewijzen en zijn contract veilig te stellen.

De getalenteerde Errens maakte in september vorig jaar in Parijs zijn debuut in de UFC. Dat is de hoogst aangeschreven competitie in de Mixed Martial Arts vechtsport.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties