Mitchel Paulissen zegt Roda JC af, gaat niet in op aanbieding

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 16/06/2023 om 10:27
Laatst bewerkt op 16/06/2023 om 10:38

Mitchel Paulissen (30) keert niet terug bij Roda JC. De middenvelder had een contractaanbod gekregen van de Kerkraadse club, maar hij heeft besloten om hier niet op in te gaan. Dat bevestigt manager voetbalzaken Robbie Servais vrijdag tegenover ZO-NWS.

Roda JC voerde in de afgelopen tijd twee gesprekken met Paulissen, die een aflopend contract heeft bij Cambuur, om hem te bewegen komend seizoen terug te keren in het Parkstad Limburg Stadion. De geboren Kerkradenaar heeft dit aanbod enige tijd in beraad gehad, maar gaat daar niet op in. “Wij hadden hem graag erbij gehad, gezien zijn Roda-verleden en de positie op het middenveld die wij zoeken”, legt Servais verder uit.

“Maar hij heeft ons laten weten niet naar ons te komen, dat is jammer.” Mitchel Paulissen doorliep de hele jeugdopleiding van Roda, haalde daar ook het eerste elftal en werd tussendoor nog even verhuurd aan VVV. Medio 2019 verkaste hij naar Cambuur in Leeuwarden, waarmee hij kampioen werd in de Keuken Kampioen Divisie en onlangs degradeerde uit de Eredivisie. Hij speelde tientallen wedstrijden in Friese dienst.

Roda JC is op dit moment druk doende om zich voor komend seizoen te versterken. “Daar zijn we dag en nacht mee bezig”, legt Servais verder uit. Over een mogelijk vertrek naar het Franse Toulouse FC van aanvaller Bryan Limbombe zegt hij: “Beide partijen zijn aan elkaar gelinkt, die interesse is iets verder dan de oriënterende fase. Maar concreet is het op dit moment nog niet.”

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties