VIDEO: 'Mister ATIVU' ontvangt koninklijke onderscheiding

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 18/05/2023 om 12:00
Laatst bewerkt op 18/05/2023 om 13:53

Jo Kepers (75) uit de gemeente Brunssum heeft donderdag een koninklijke onderscheiding gekregen.

Kepers is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, mede vanwege zijn verdiensten voor tennisvereniging ATIVU in Treebeek.

De versierselen werden door loco-burgemeester Merle van Leusden uitgereikt op het complex van de tennisclub. Daar bracht Kepers ontzettend veel tijd door. 

Kepers werd in 1995 lid van ATIVU. In 2002 werd hij vrijwilliger en in 2005 trad hij toe tot het bestuur. Sinds 2017 is hij als bestuurslid verantwoordelijk voor parkbeheer.

Als verantwoordelijke voor parkbeheer heeft Kepers in de loop der jaren nieuwe manieren van duurzaam onderhoud ontwikkeld en nieuwe oplossingen geïnitieerd voor een efficiënter technisch beheer en onderhoud.

Hij was intensief betrokken bij de verbouwing van de kantine en de opslagruimten voor het materieel. Verder doet hij het onderhoud en technisch beheer van het park, is verantwoordelijk voor de bevoorrading van de kantine, en is betrokken bij nagenoeg alle evenementen die de vereniging organiseert.

In de loop der jaren heeft hij vanwege zijn brede inzet voor de vereniging de bijnaam 'Mister ATIVU' gekregen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties