Minor ontslaat trainer Gaspare R.

foto: iStock
Gepubliceerd op 1/02/2023 om 09:34
Laatst bewerkt op 1/02/2023 om 13:14

Het bestuur van R.K.S.V. Minor heeft besloten de samenwerking met trainer Gaspare R. met onmiddellijke ingang te beëindigen.

Dat meldt de club in een persbericht. Het besluit is volgens de club genomen naar aanleiding van het niet na kunnen komen van de voorwaarden welke in de overeenkomst tussen beide partijen zijn overeengekomen.

Het bestuur gaat niet verder in op het lopende strafrechtelijke onderzoek naar R. Dat is volgens Minor een privékwestie waarvan de club zich wenst te distantiëren. Volgens De Limburger is de trainer eerder deze maand door de Belgische autoriteiten gearresteerd op verdenking van drugshandel. Zijn woning in Genk werd doorzocht. Het onderzoek in deze zaak loopt nog.

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties