Mini-festival Dich Kin Ich in Nuth

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 11/05/2023 om 11:37
Laatst bewerkt op 11/05/2023 om 13:53

Pinksterzondag 28 mei vindt in Bibliotheek Nuth het mini-festival ‘Dich Kin Ich’ plaats.

De middag, georganiseerd door Team Respect Beekdaelen samen met de bibliotheken van de gemeente Beekdaelen, staat in het teken van het thema respect. Ook in Beekdaelen komt het voor dat mensen respectloos worden behandeld, worden buitengesloten of zelfs slachtoffer worden van geweld, omdat zij als ‘anders’ worden gezien denkt het team.

Met vertegenwoordigers van Queer Parkstad, de Respect Foundation en politienetwerk Roze in Blauw vinden tafelinterviews plaats, ook richten zei een infostand in. Het uitgangspunt van deze gesprekken: hoe zorgen we er samen voor dat respectvol omgaan met elkaar heel gewoon wordt in Beekdaelen.

Tussendoor kan men genieten van lekkere hapjes zoals zelfgebakken vlaai en een kop koffie of thee. Tussen 13.00 en 16.00 uur bent u welkom in de Openbare Bibliotheek Nuth aan de Burg. Beckersstraat 10.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties