Milieuclub Voerendaal krijgt prikkers

Foto © ZO-NWS | Facebook Gemeente Voerendaal
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 21/10/2022 om 10:16
Laatst bewerkt op 21/10/2022 om 10:41

De milieuclub in Voerendaal, bestaande uit vijf milieubewuste kinderen, heeft haar kerstwens vervuld gekregen. De groep is door de gemeente van prikkers voorzien om Voerendaal schoon te houden. 

Tijdens kerst konden mensen hun kerstwens ophangen in een grote kerstboom. Één van die wensen was prikkers voor het milieuclubje. Liam en Saar namen de prikkers onlangs in ontvangst. 

Naast de prikkers dachten de kinderen ook aan iets anders. Op verschillende plekken in de gemeente hangen nu border waar afvalzakken gepakt kunnen worden. Met de zakken kunnen mensen die zwerfvuil zien bijdragen aan het schoonhouden van de gemeente. 

De milieuclub bestaat uit een vijftal kids die tijdens hun basisschooltijd gezamenlijk hebben besloten om afval dat niet in de natuur hoort op te ruimen. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties