Middenvelder Teun Bijleveld nadrukkelijk in beeld bij Roda JC

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 29/08/2022 om 19:00
Laatst bewerkt op 29/08/2022 om 19:45

Roda JC heeft Teun Bijleveld (24) nadrukkelijk in het vizier als versterking voor het middenveld. Dat bevestigen bronnen binnen de Kerkraadse club tegenover ZO-NWS. De linkspoot is eigendom van FC Emmen waar hij nog één seizoen onder contract staat.

De in Amstelveen geboren Bijleveld was maandag in het Parkstad Limburg Stadion. Vorig seizoen was de centrale middenvelder actief voor de Emmenaren dat hem had overgenomen van Heracles Almelo. Daarvoor speelde hij voor Jong Ajax. 

Bijleveld doorliep de hoog aangeschreven jeugdopleiding van AZ in Alkmaar. Hij wordt gezien als versterking voor het middenveld van Roda JC, dat vlak voor het sluiten van de transfermarkt hoopt op een nieuwe speler voor die positie.   

De transferwindow in Nederland sluit op 31 augustus om 00.00 uur. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties