Medewerker brasserie Brunssummerheide zwaargewond bij ongeluk

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 9/10/2021 om 08:31
Laatst bewerkt op 9/10/2021 om 08:49

Bij het zware verkeersongeluk op de N276 in Brunssum, is een medewerker van brasserie De Uitvlucht op de Brunssummerheide ernstig gewond geraakt. Zijn partner is overleden. 

Het duo zat op een scooter om er een gestrande automobilist te hulp te schieten. Bij het ongeluk waren zeker drie auto's en een lijnbus betrokken. Volgens eerste getuigenverklaringen gebeurde het ongeluk omdat er een auto met pech langs de kant van de weg stond. Twee auto's knalden frontaal op elkaar toen ze moesten uitwijken. Een langsrijdende lijnbus van Arriva raakte de bovengenoemde scooter en sleurde de twee opzittenden zo'n 20 à 30 meter mee. 

Brasserie De Uitvlucht laat weten heel erg geschokt te zijn. "Ons heeft het verschrikkelijke bericht bereikt dat onze vriend een ernstig ongeluk heeft gehad waarbij zijn partner is overleden. Wij en ons hele team willen iedereen vragen een gebedje te doen en een kaars te branden zodat er een wonder gebeurd en wij Roger weer kunnen knuffelen, genieten van zijn grapjes, kopjes koffie kunnen drinken en ga nog maar even door."

Reclame

Advertenties