Matthias Maurer assistent Bas Sibum bij Roda, duo tekent voor twee jaar

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 9/05/2023 om 08:07
Laatst bewerkt op 9/05/2023 om 08:53

De uit Frankrijk afkomstige Matthias Maurer (31) wordt vanaf komend seizoen bij Roda JC de assistent van de nieuwe hoofdtrainer Bas Sibum. Ook hij komt over van huidig eredivisionist FC Emmen. Het duo tekent een tweejarig contract in Kerkrade. 

“Matthias Maurer (31) wordt onderdeel van onze technische staf. Matthias zal als assistent-trainer en video-analist gaan fungeren binnen de staf. Om de club verder te ontwikkelen is het in onze ogen van groot belang om specialismen toe te voegen aan de staf", zegt manager voetbalzaken Robbie Servais.

"Matthias Maurer brengt specifieke kennis met zich mee waardoor wij weer een stap voorwaarts zetten op technisch gebied en de ontwikkeling van zowel de spelers als de speelwijze."

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties