Mat spelend Fortuna kan niet winnen in Heerenveen

Gepubliceerd op 28/08/2022 om 07:46
Laatst bewerkt op 28/08/2022 om 07:59

Fortuna Sittard is er ook in Heerenveen niet in geslaagd punten te pakken. In het Abe Lenstra stadion waren de Friezen te sterk en eindigde het duel in 2-1.

Vanwege het ontslag van trainer Sjors Ultee werd de ploeg geleid door interim coach Dominik Vergoossen. Die zette een iets andere samenstelling op het veld met onder meer keeper Ivor Pandur in plaats van de vertrouwde Yannick van Osch. 

Halverwege de eerste helft kwam Heerenveen op voorsprong. Vlak voor rust moest een mat spelend Fortuna een tweede tegengoal incasseren. Keeper Pandur wist een aantal keren erger te voorkomen. Alleen via een penalty vanwege een overtreding op Yilmaz wist Fortuna te scoren: 2-1. Dat was voor Fortuna het moment om in de laatste minuten op zoek te gaan naar de gelijkmaker, maar die kwam er niet.

Na vier wedstrijden staat Fortuna nog steeds met lege handen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties