Mark Meijer lijsttrekker CDA Kerkrade

Foto © ZO-NWS | CDA Kerkrade
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 24/12/2021 om 09:23
Laatst bewerkt op 24/12/2021 om 15:07

Het CDA Kerkrade heeft unaniem voor Mark Meijer als lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. Ook voormalig L1-presentatrice Vivian Lataster staat hoog op de lijst. 

Meijer is trots op de lijst. 'Met een gemiddelde leeftijd van slechts 40 jaar hebben we een team samen gesteld dat midden in het leven en in de samenleving staat. Met veel ruimte voor jong talent, drie twintigers, drie vrouwen en drie mensen met raadservaring.'

De huidige raadsleden Paul Boumans en Niklas Wiertz zijn niet verkiesbaar. Ook wethouder Bert Bejas zal niet terugkeren in de politiek. 

Lees ook: Mark Meijer vertrekt uit raad Kerkrade

In 2016 stapte Mark Meijer nog op nadat hij bekende zitzakken, flessen wijn en blikjes mixdrank gestolen zou hebben. "Leven en toekomst vliegen aan mij voorbij door een domme daad. Ik wil het niet bagatelliseren. Ik neem verantwoordelijkheid en aanvaard de straf", zei hij toen. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties