Mannen voor rechter voor brute beroving in trein Heerlen

Gepubliceerd op 21/09/2022 om 09:11
Laatst bewerkt op 21/09/2022 om 09:20

Twee mannen uit Algerije (41) en Marokko (36) worden door het OM in Limburg verdacht van het beroven van een man in de trein van Sittard naar Heerlen. Dit vond plaats op 5 december vorig jaar. Dat bevestigt Kasper Rechter, advocaat van de verdachte Marokkaan, woensdag tegenover ZO-NWS. 

De verdachte Algerijn en Marokkaan zouden op zondag 5 december, terwijl zij onder invloed van alcohol waren, een reiziger tijdens zijn treinreis van Sittard naar Heerlen met bruut geweld hebben beroofd van zijn mobiele telefoon. 

Het slachtoffer heeft volgens ingewijden tegenover de recherche verklaard dat hij de wc van de rijdende trein werd ingetrokken, alwaar hij enige tijd werd gegijzeld en beroofd door zeker één van de twee verdachte mannen.

De twee mannen uit Marokko en Algerije moeten op 27 september voor de rechtbank in Maastricht verschijnen. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties