Man uit Brunssum opgepakt voor mishandeling 62-jarige man in Albert Heijn

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 6/05/2022 om 12:47
Laatst bewerkt op 6/05/2022 om 12:50

In de Albert Heijn aan de Kennedylaan in Brunssum-Noord is een persoon gewond geraakt nadat hij werd aangevallen door een 29-jarige man uit Brunssum. Het slachtoffer is een 62-jarige man uit Brunssum. 

Omstanders hoorden in eerste instantie geschreeuw in de winkel. In een gangpad bleek de verdachte achter het slachtoffer aan te zitten. Personeel en omstanders zouden de twee mannen uit elkaar gehaald hebben waarna het slachtoffer bebloed op de grond in het gangpad bleef liggen. 

Medewerkers van de supermarkt hebben de verdachte meegenomen naar achteren en de ambulance en politie gebeld. 

De verdachte is door de politie aangehouden. 

Wat de aanleiding is van de mishandeling is nog niet bekend. De ambulance is ter plaatse geweest om het slachtoffer te verzorgen. Of deze ook door de ambulance meegenomen is, is nog onduidelijk. 

De politie is een onderzoek gestart. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties