Man en vrouw aangehouden voor stelen bestelauto's pizzakoeriers

foto: iStock
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 4/04/2023 om 09:49
Laatst bewerkt op 4/04/2023 om 10:01

De politie heeft zaterdag een man (35) en een vrouw (27) uit Kerkrade aangehouden. Zij worden verdacht van het stelen van bestelauto's van pizzakoeriers in diezelfde stad. 

De politie laat weten dat de afgelopen dagen meerdere bestelauto's zijn gestolen in Zuid-Limburg.

Op 29 en 30 maart zijn pizzabezorgers onderweg naar twee adressen in Kerkrade om daar de bestelde pizza's af te leveren. De bestellingen zijn via de telefoon binnengekomen, waarbij een willekeurig adres is opgegeven. Op het moment dat de bezorgers naar de woning lopen om de bestelling af te leveren, worden de auto's waarvan de sleutel nog in het contact steekt, gestolen.

De gestolen auto's zijn later die week weer teruggevonden in Heerlen en Kerkrade. De dieven blijken diverse spullen uit de auto's te hebben meegenomen. 

De verdachten worden dinsdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

 

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties