Luc Stijns en Stijn Daemen in het zonnetje gezet

Gepubliceerd op 24/12/2020 om 15:31
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 15:37

Handballer Luc Stijns uit Voerendaal en wielrenner Stijn Daemen uit Landgraaf zijn vanwege hun uitzonderlijke sportieve prestaties in het zonnetje gezet. 

De mannen kregen een cheque ter waarde van 500 euro uitgereikt die ze mogen besteden aan jeugdactiviteiten van een sportvereniging naar keuze. Aanvankelijk zouden de mannen op het jaarlijkse sportgala in de schijnwerpers staan, maar vanwege het coronavirus gaat dat dit jaar niet door. Naast Steins en Daemen kregen ook Juul Franssen, Perr Schuurs en Noah Mbuyamba een cheque overhandigd.

Daemen won dit jaar het Nederlands kampioenschap op de weg bij de beloften. De cheque werd in het ouderlijk huis overhandigd door de zus van Daemen. Hij gunt de cheque aan de jeugd van wielerclub De Bergklimmers.

Steins liet zijn kwaliteiten zien op het Europees Kampioenschap Handbal en dwong een droomtransfer af naar topclub Paris Saint-Germain. Steins zit in Frankrijk en kreeg het nieuws te horen van zijn oude fysiotherapeut Rian Dekker. Aan wie Steins de 500 euro gaat schenken, is nog niet bekend.
 

Reclame

Advertenties