Luc Steins wint beker met PSG

Gepubliceerd op 12/06/2022 om 15:51
Laatst bewerkt op 12/06/2022 om 16:02

Luc Steins heeft met Paris Saint-Germain de Franse beker gewonnen.

De handballer uit Voerendaal versloeg met zijn ploeg in de finale FC Nantes met 36-31. Dat was mede te danken aan een aantal doelpunten van Luc Steins.

Een makkelijke overwinning voor PSG was het, maar de ploeg uit Nantes bleek een sterke tegenstander. Bij rust stond Paris Saint-Germain al voor. In de tweede helft liep de ploeg van Steins verder uit.

Luc Steins werd afgelopen donderdag uitverkozen tot beste speler van de Franse competitie.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.