Locatie OLS Beekdaelen binnenkort bekendgemaakt

foto: Jan Smeets
Gepubliceerd op 25/01/2024 om 17:06
Laatst bewerkt op 25/01/2024 om 17:26

De organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest in Beekdaelen is zo goed als rond met de locatie voor het OLS in juli. Aanvankelijk zou de organisatie dat donderdag om 17.00 uur bekendmaken, maar daarin is vertraging ontstaan.

Volgens Jos Timmermans bleken op het laatste moment nog niet alle formaliteiten rond te zijn. "We verwachten echter binnen enkele dagen de locatie bekend te kunnen maken", laat hij weten.

In eerste instantie had men vier locaties op het oog. Daarvan is er uiteindelijk één overgebleven. Om tot een juiste keuze te komen werd een lijst met criteria opgesteld waaraan de locaties moeten voldoen. Ook werden gesprekken gevoerd met landbouwers die de terreinen in eigendom hebben.

Negen schutterijen uit Amstenrade, Doenrade, Merkelbeek, Oirsbeek, Schimmert, Vaesrade, Sweikhuizen, Puth en Schinnen hebben zich samengepakt om de organisatie op zich te nemen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties