Lisai langer aan het roer bij Olympia Schinveld

Gepubliceerd op 27/01/2021 om 08:33
Laatst bewerkt op 27/01/2021 om 08:36

RKSV Olympia Schinveld en hoofdtrainer Pietro Lisai (45) hebben het contract tussen beide partijen voor de duur van één seizoen verlengd.

De Sittardse oefenmeester is sinds april 2020 in dienst bij de vierdeklasser. Ondanks dat de competitie sinds medio oktober 2020 stil ligt, heeft hij volgens voorzitter Roy Cornelissen een enorm goede indruk achtergelaten bij zowel de spelersgroep, technische staf en de supporters.

“Wij hebben vorig jaar Pietro Lisai de kans te geven om bij onze club te beginnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Hij is enorm ambitieus en gedreven, maar daarnaast ook een heel sociaal bewogen mens. We zijn blij dat hij ook in het seizoen 2021/2022 als trainer voor de groep staat," aldus Lisai. 

De hoofdtrainer zelf is ook erg blij met de verlenging: “Schinveld is een geweldig mooie en ambitieuze club. Er staat een fijne spelersgroep en een goede (bestuurlijke) organisatie. Verder is het voor mij heerlijk werken op een prachtige accommodatie met uitstekende faciliteiten en materialen."

Voorzitter Roy Cornelissen: “Wij hebben vorig jaar Pietro Lisai de kans te geven om bij onze club te beginnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Hij is enorm ambitieus en gedreven, maar daarnaast ook een heel sociaal bewogen mens. We zijn blij dat hij ook in het seizoen 2021/2022 als trainer voor de groep staat”

Advertenties