VIDEO: Kijk hier naar het lijsttrekkersdebat van Voerendaal

foto © ZO-NWS
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 19/02/2022 om 10:00
Laatst bewerkt op 19/02/2022 om 10:00

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart zijn lijsttrekkers uit Voerendaal met elkaar in gesprek gegaan in het ZO-NWS lijsttrekkersdebat. 

In het debat zijn vier thema's besproken. Zo ging het over de afstand tussen burgers en de gemeente, de aandacht voor stille armoede, de gemeente aantrekkelijk maken voor jongeren en de veiligheid binnen de gemeente. 

In totaal strijden zes partijen voor zetels in de gemeenteraad. Vijf daarvan waren aanwezig bij het debat. Ruud Braun vertegenwoordigde Democraten Voerendaal, Raimond Franssen sprak namens Voerendaal Actief, Guil Delsing als lijsttrekker van het CDA, Pierre Verbraak voor de PvdA en Sebastiaan Vliegen namens de VVD. 

Ruud Keijbets van D66 kon er vanwege corona niet bij zijn. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties