Lezing over de Geul bij heemkundevereniging Brunssum

Gepubliceerd op 14/11/2023 om 09:56
Laatst bewerkt op 14/11/2023 om 10:04

Bij Heemkundevereniging Bron van Brunsham staat op 13 december een interessante lezing over de Geul op de agenda. Martina en Guus Reinartz nemen de bezoekers mee op een betoverende tocht langs deze rivier.

De twee laten prachtige foto's zien die ze gemaakt hebben tussen bron en monding. De natuur, de mens en de (Limburgse) cultuur zijn daarbij hun belangrijkste inspiratiebronnen. Daarbij hebben ze vooral aandacht voor de werking van het zonlicht en de kleine details.

De lezing met presentatie van hun foto's is om 19.00 uur in het heemkundegebouw aan de Prins Hendriklaan 382 in Brunssum. Aanmelden kan tot 10 december via info@mijnbrunssum.nl

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties