Leuchter na droomduel: 'Ik ben weer langzaam aan het opbouwen'

foto © ZO-NWS | Remko Kool
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 18/03/2021 om 10:34
Laatst bewerkt op 18/03/2021 om 10:37

Voetbalster Romée Leuchter was woensdagavond de gevierde vrouw bij PSV. Naar eigen zeggen is ze nog niet terug op haar oude niveau.

Leuchter was goud waard voor PSV bij de Eredivisie Vrouwen-topper tegen Ajax. Leuchter schoot met twee doelpunten haar club langs de Amsterdammers (2-1).

De buitenspeelster opende de score. “Het was een goede aanval. Ik kreeg een goede voorzet van Joelle Smits en ik schiet de bal lekker binnen, een goede goal. Het is altijd lekker om twee keer te scoren en belangrijk te zijn voor het team.”

Volgens Leuchter zelf verkeert ze nog niet op haar oude niveau. “Ik heb een hele lange tijd eruit gelegen. Ik ben nog steeds wedstrijdritme aan het opbouwen en ben heel blij met de wedstrijden die ik mag spelen. Het oude niveau komt langzaam weer terug. Maar dat komt wel weer”, aldus Leuchter.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties