Langzame fietser krijgt klappen en raakt gewond

Gepubliceerd op 10/03/2024 om 13:08
Laatst bewerkt op 10/03/2024 om 13:21

Een fietser is gewond geraakt toen hij op de Rodebachweg, op de grens van Schinveld en Gangelt, werd mishandeld door twee personen op een bromfiets. Dat gebeurde zaterdag tegen 18.50 uur.

De fietser werd door de passagier van de bromfiets aangesproken omdat hij volgens hem te langzaam reed. Direct daarna werd de man in zijn gezicht geslagen en bedreigd. Ook werd zijn fiets over de omheining gegooid. 

Daarna sloegen de daders op de vlucht in de richting van Gangelt. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen.

De politie van Heinsberg is op zoek naar de verdachten die zich verplaatsten op grijze of zilverkleurige bromfiets met kenteken uit Geilenkirchen (GK). Ook eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties