Landgravenaar aangehouden na reeks incidenten op 23 november

Gepubliceerd op 19/12/2023 om 12:25
Laatst bewerkt op 19/12/2023 om 12:35

Een 19-jarige man uit Landgraaf is maandag aangehouden op verdenking van autodiefstal, negeren van een stopteken en het verwonden van een agent.

In de nacht van donderdag 23 november negeerde de bestuurder van een bedrijfsbus met aanhangwagen een stopteken. De verdachte verhoogde zijn snelheid en de politie zette de achtervolging in op de N300 in Landgraaf. Op de Groenstraat ramde de verdachte een strategisch opgezette blokkade van twee politieauto’s. Daarbij raakte een collega gewond.

Dashcambeelden lieten zien dat de verdachte daarna uit het gestolen voertuig valt en wil wegrennen. Op dat moment werd hij aangereden door het achtervolgende politievoertuig.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties