VIDEO: Landgraafse Guido Dieteren tekent tv-contract in VS

foto: ZO-NWS
Gepubliceerd op 26/02/2024 om 17:39
Laatst bewerkt op 27/02/2024 om 09:11

Orkestleider Guido Dieteren uit Landgraaf heeft in de Verenigde Staten een contract getekend met PBS (Public Broadcasting System). Vanaf maart dit jaar zullen er zes afleveringen van het 'The Maestro & The European Pop Orchestra' in het hele land uitgezonden worden.

PBS is in het verleden een springplank geweest voor heel veel grote internationale artiesten, zoals Josh Groban, David Foster, Andrea Bocelli en André Rieu. Guido Dieteren: “Omdat we de laatste 2 jaar heel veel berichten van fans uit de VS krijgen, zijn we in gesprek gegaan met de nationale TV zender PBS. We zijn verheugd, dat er zoveel interesse is in onze concerten en dat PBS nationwide, vertrouwen in ons heeft om te gaan samenwerken. Ons doel is het om elk jaar, samen met PBS, 6 nieuwe concert afleveringen op de Amerikaanse markt te brengen. Dit geeft ons extra zichtbaarheid op de nationale TV en creëert uiteraard geweldige mogelijkheden om te toeren in de VS!”

Afgelopen maand speelde Dieteren met zij orkest drie succesvolle shows in Californië. Door het grote enthousiasme van het publiek ontving de Limburgs-Nederlandse muziekproductie meteen weer nieuwe uitnodigingen voor shows in de VS, in december 2024.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties