Landgraaf Live annuleert laatste weekend

Foto: © Facebook Landgraaf Live
Gepubliceerd op 19/07/2021 om 12:58
Laatst bewerkt op 19/07/2021 om 13:16

Het muziekevenement Landgraaf Live heeft het laatste weekend geannuleerd. Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt.

De beslissing is genomen in samenspraak met de artiesten. Voor het laatste weekend zouden Lex Uiting, PROOST, die Rammstein tribute show, Stahlzeit en Höhner het podium betreden.

Keulen
Het noodweer van de afgelopen week heeft meegewogen in de besluitvorming. Vanwege het leed dat veroorzaakt is door de wateroverlast vindt menig artiest het ongepast om feest te vieren. Bovendien is Keulen, dat ook getroffen is door de extreme regenbuien, de thuishaven van laatstgenoemde muziekformatie. 

Code rood
Anderzijds laat de organisatie weten dat zowel als artiesten en bezoekers zich negatief  uitlaten. Dit omdat Nederland door de buurlanden als code rood-gebied wordt aangeduid, vanwege de toenemende coronabesmettingen.

Editie 2022
De organisatie is nu al druk doende met de editie van 2022. De gecancelde artiesten zijn voor volgend jaar vastgelegd. Het evenement vindt dan plaats in de weekenden van 13,14,15- en 20,21,22 mei.

Mensen die tickets hebben gekocht voor het geannuleerde weekend ontvangen daar in de komende dagen meer informatie over.

Advertenties