Laatste concert Harmonie St. Caecilia Schinveld

Foto: © ZO-NWS
Gepubliceerd op 29/11/2022 om 09:18
Laatst bewerkt op 29/11/2022 om 09:29

Met een laatste concert komt op zaterdag 17 december na 115 jaar een einde aan Harmonie St. Caecilia Schinveld. Met ingang van het nieuwe jaar is de fusie met de Fanfare St. Lambertus een feit. 

Het concert begint om 19.30 uur in de Schinvelder Hoeve. Er worden werken uit de geschiedenis van de harmonie ten gehore gebracht. David van Maele treedt op als solo-artiest. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Jacky's Bloemenshop in Schinveld.

De gesprekken over een mogelijke fusie begonnen al in september vorig jaar. Beide verenigingen kampen met dezelfde problemen. Een dalend ledenaantal en weinig nieuwe, jonge leden. Een paar maanden geleden stemden de leden van beide verenigingen in met een fusie. Beide muziekverenigingen gaan samen verder onder de naam Muziekcollectief 23.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties