Koploper Heracles pakt de punten bij Roda JC

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 11/12/2022 om 16:25
Laatst bewerkt op 11/12/2022 om 17:55

Roda JC heeft zondag in eigen stadion niet kunnen winnen van koploper Heracles. De drie punten gingen mee naar Almelo: 1-3.

Van de 90 minuten waren de eerste 10 minuten het spannends. In die tijd vielen al twee doelpunten. In de 8e minuut was het Teun Bijleveld die vanaf de 16 meter flink uithaalde en de bal bij Heracles in de netten kreeg. Maar de voorsprong van Roda duurde niet lang. Twee minuten later waren de rollen omgedraaid en stond het gelijk: 1-1. Daarna zakte het spel in en gebeurde er niet zoveel meer.

De tweede helft was vooral voor Heracles, dat in de 68e minuut met een snelle actie op voorsprong kwam via Hansson. Dankzij Laursen en een grensrechter die niet vlagde voor buitenspel, liep Heracles verder uit: 1-3. Roda JC had verder weinig in te brengen maar speelde zeker de eerste 60 minuten een goede pot tegen de koploper.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties