Koninklijke onderscheiding voor Marjo van Wissen-Wiertz

foto: Wil Houben
Gepubliceerd op 31/10/2022 om 07:45
Laatst bewerkt op 1/11/2022 om 09:56

Marjo van Wissen-Wiertz is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ze kreeg de koninklijke onderscheiding vanwege haar vele verdiensten voor de Judovereniging Ju-No-Kata Ubachsberg.

Samen met Marcel van Wissen was zij 40 jaar geleden mede-oprichtster van de judoclub. Al die tijd is ze steun en toeverlaat van de vereniging. Daarnaast was zij ruim 40 jaar lid en vrijwilligster van harmonie Sint David, was zij bestuurslid bij de aquariumvereniging Vuurneon en is zij nu ook een soort "vliegende kiep" bij fanfare Sint Cecilia.

De koninklijke onderscheiding werd uitgereikt tijdens de viering van het 40-jarig jubileum van de judoclub in MFC de Auw Sjoeël in Ubachsberg.

Lees ook: Judovereniging Ubachsberg viert 40-jarig jubileum

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties