VIDEO: Knappe thuiszege Roda JC tegen ADO Den Haag

foto: HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 21/01/2022 om 21:36
Laatst bewerkt op 22/01/2022 om 10:33

In een heuse subtopper in de Keuken Kampioen Divisie heeft Roda JC in eigen huis vrijdagavond met 5-0 van concurrent ADO Den Haag gewonnen.

Trainer Jurgen Streppel kon na de ruime zege bij Almere City (0-4) tegen de Hagenezen weer beschikken over de van een schorsing teruggekeerde spelmaker Bouchouari.

De Kerkraadse ploeg stoomde de afgelopen week steeds meer richting de bovenste twee plekken die recht geven op directe promotie naar de Eredivisie.

Opponent ADO is bezig aan een sterk seizoen. In het Parkstad Limburg Stadion keek de ploeg van oud-Roda-trainer Ruud Brood echter al snel tegen een achterstand aan.

Bouchouari was de doelpuntenmaker: 1-0. De thuisclub speelde behoorlijk aanvallend, maar dat leidde voor rust niet tot meer doelpunten. Vlak na rust was het wél weer prijs. Middenvelder Emmers mocht juichen bij de tweede Kerkraadse treffer van de avond. Vente gooide daarna het duel in het slot: 3-0. De Streppel-brigade kreeg de honger niet gestild.

Pflücke zette het vierde doelpunt op het scorebord. Nieuweling Mpie bepaalde de eindstand vlak voor tijd op 5-0. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties