Klimaatburgemeester Beekdaelen geeft Zero Waste presentatie

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 21/10/2022 om 15:24
Laatst bewerkt op 21/10/2022 om 15:59

De gemeente Beekdaelen organiseert een Zero Waste presentatie. Klimaatburgemeester Vera Hoeksma laat die avond zien hoe iedereen zijn steentje bij kan dragen om klimaatverandering tegen te gaan. 

Het evenement wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Klimaatweek. "Er zijn heel veel manieren om plastic te verminderen als je ervoor openstaat en weet hoe je het kunt aanpakken", zegt Hoeksma. "Door te lezen over de plasticsoep en over de invloed van alle plastic vervuiling op onze aarde, in de lucht en water, en uiteindelijk ook in ons lichaam werd de noodzaak duidelijk."

De presentatie vindt plaats op 3 november om 19.30 in het gemeentehuis in Schinnen. Aanmelden kan via vwghoeksma@gmail.com. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties