Kindergraf vernield in Hoensbroek

Gepubliceerd op 21/11/2023 om 16:24
Laatst bewerkt op 21/11/2023 om 17:08

Romain Vluggen is des duivels nu het grafje van zijn overleden broertje op de algemene begraafplaats Nieuw Lotbroek in Hoensbroek is vernield. Hij ontdekte dit dinsdag, zo vertelt hij tegen ZO-NWS.

"Het grafje van mijn broertje is doelwit van een idioot of idioten geweest. Er werden al engeltjes vernield en nu is het aangebrachte perkje voor de grafsteen aan de beurt geweest. Op het boompje werd een schoen met kracht geplaatst", legt Vluggen uit.

"Dit graf heeft een grote emotionele waarde voor mij. Ik heb geen idee wie hier achter zit, maar ik wil wel heel graag weten wie dit gedaan heeft", aldus de inwoner van Voerendaal. "Ik ga nu actie ondernemen om te weten te komen wie hiervoor verantwoordelijk is geweest."

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties