Schoolgebouw in Hoensbroek ontruimd vanwege gaslucht

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 1/03/2023 om 09:58
Laatst bewerkt op 1/03/2023 om 15:56

In Hoensbroek is woensdagochtend de basisschool De Mheyster ontruimd vanwege een vreemde lucht. Om 9.30 uur werd iedereen uit voorzorg naar buiten gestuurd.

De brandweer kwam ter plaatse bij het schoolgebouw aan de Mgr. Nolensstraat om de herkomst van de vreemde lucht te onderzoeken. In eerdere meldingen van de hulpdiensten werd vermeld dat het om de buitenschoolse opvang van Aldenhof ging van Humankind. De opvang is gevestigd op het zelfde adres als de basisschool.

De brandweer heeft metingen verricht, maar geen schadelijke stoffen aangetroffen. Het is nog onduidelijk waar de vreemde lucht vandaan is gekomen. Na een uurtje konden de lessen weer hervat worden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties