Kerstconcert Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen

Gepubliceerd op 21/11/2023 om 13:56
Laatst bewerkt op 21/11/2023 om 15:21

Op zondagmiddag 17 december organiseert Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen voor de tweede keer het Nieuwenhaags kerstconcert.

In de in kerstsferen versierde zaal brengt de harmonie onder leiding van haar dirigent Samuel Aguirre u in echte kerststemming. Veel bekende kersthits en -melodieën zullen ten gehore worden gebracht. Naast de harmonie verlenen ook zangeres Dyanne Sleijpen en zanger/entertainer Geralt van Gemert én de Kerstman hun medewerking.  Dyanne leidt u op haar eigen, ludieke en humorvolle wijze door het programma.

Het kerstconcert wordt gehouden in de Harmoniezaal aan het Sun-Plein en begint om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur.  

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties